iC consulenten d.o.o.

interdisciplinarno | internacionalno | inovativno

Od prvih dana postojanja iC consulenten d.o.o. pa do danas, na osnovu niza uspešno realizovanih projekata, kompanija je stekla epitet poželjnog i pouzdanog partnera u oblasti inženjerskog konsaltinga u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

Kao članica iC grupe (www.ic-group) koja obuhvata 20 kompanija iz 12 zemalja sveta, kompanija iC consulenten d.o.o. ima kapacitet za pružanje sveobuhvatnih usluga inženjerskog konsaltinga, kao i jedinstvena, savremena i kompletna tehničko-tehnološka rešenja iz više oblasti inženjerske delatnosti.

Integracijom angažovanja vrhunskih međunarodnih eksperata i domaćih stručnjaka različitih profila koji predstavljaju najznačajniju vrednost naše kompanije i iC grupe kao celine, kompanija je osposobljena da sve inženjerske probleme sagleda sa multidisciplinarnog aspekta i da ponude inovativna rešenja čak i za najzahtevnije inženjerske probleme današnjice.

Konsalting usluge iC-a objedinjuju inženjerske, ugovorne, ekonomske, finansijske i ekološke aspekte projekata.

Oblasti ekspertize iC consulenten d.o.o. kroz saradnju sa iC Group su visokogradnja, energetika, geologija i geotehnika, transport i logistika, tuneli, hidrografija i hidrotehnika, zaštita i unapređenje životne sredine.